Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi : Motel
Kapasite : 12 Oda 42 Yatak
Hizmet : 365 gün

Abay Motel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Sarımsaklı mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Kahramanlar Mah., Çakıl Sokak No:7. Ayvalık ilçesinde yer alan Abay Motel, Motel statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık ilçesinde yer alan diğer 93 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Abay Motel adlı tesiste Klimalı, Sivrisinek Teli, Saç Kurutma Makinası, Duş, Tuvalet, TV, Yemek Alanı, Yemek Masası, Set Üstü Ocak, Açık Havada Yemek Alanı, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Bahçeli, Özel Plaj, Denize Yakın, Wifi, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, Sığ Deniz, Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Ortak Alanlarda Düzenleme, Periyodik açık alan dezenfektesi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Mama Sandalyesi, Havlular, Bagaj Muhafazası olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Abay Motel

Motel statüsünde ki tesisin kapasitesi 12 oda ve 32 yatakdır. Abay Motel, AyvalıkAbay Motel, alışveriş yapacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde yer almaktadır. Abay Motel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 14:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis bünyesinde 1 personel bulunmaktadır.

Abay Motel Yorumları