Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi :
Kapasite : 50 Oda 128 Yatak
Hizmet : 15 Haziran - 30 Eylül

Hotel Sarayevo tesisi Balıkesir ilinde ve Sarımsaklı bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Kahramanlar Mah. Ptt Arkası İlkbahar Sok. No: 3, Sarımsaklı. Ayvalık ilçesinde bulunan Hotel Sarayevo, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık turizm bölgesinde bulunan diğer 93 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Bar, Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları KaraVan Otopak, Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı, Karta Taksit olarak tanımlanmıştır.

Restoran, Bar, 24 Saat Açık Resepsiyon, Tur Masası, Döviz Bürosu (Alım/Satım), Bahçeli, Kişisel Dolap, Asansör, Özel Plaj, Klimalı, Gardrop / Dolap, Halı Kaplı Zemin, Sivrisinek Teli, Banyo, Duş, Uyandırma Servisi, LCD TV, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Bagaj Muhafazası, Günlük Hizmetli Servisi olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Hotel Sarayevo

statüsünde ki tesisin kapasitesi 50 oda ve 128 yatak olarak belirtilmiştir. Hotel Sarayevo, AyvalıkHotel Sarayevo, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 5 metre mesafededir. Hotel Sarayevo tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:30, check-out zamanı 11:30 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 150 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 4000 metredir.

Hotel Sarayevo Yorumları