Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi :
Kapasite : 11 Oda, 22 Yatak
Hizmet : 15 Mayıs - 15 Eylül

Miko Bungalow Otel isimli turizm tesisi Balıkesir şehrinde ve Sarımsaklı mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Küçükköy Mah. Sarımsaklı Bulvarı 14. Sk. No:5. Ayvalık ilçesinde bulunan Miko Bungalow Otel , statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık ilçesinde bulunan diğer 93 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Bar, Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Miko Bungalow Otel adlı tesiste Restoran, Bar, Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Sigara İçilmeyen Odalar, Özel Plaj, Wifi, Denize Sıfır, Kişisel Dolap gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Miko Bungalow Otel

statüsünde ki tesis, toplam 11 oda ve 22 yatakdır. Miko Bungalow Otel , AyvalıkMiko Bungalow Otel , günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 250 metre mesafededir. Miko Bungalow Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 1350 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 44000 metredir. Tesis bünyesinde 4 personel hizmet etmektedir.

Miko Bungalow Otel Yorumları