Nerede : Kazdağları - Kızılkeçili Köyü
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Antik Vadi Bungalov Kazdağları isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Kızılkeçili Köyü bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Kızılkeçili Mah. Fazılbey Cad.no:90. Edremit ilçesinde bulunan Antik Vadi Bungalov Kazdağları, statüsünde hizmet vermektedir. Edremit turizm bölgesinde bulunan diğer 39 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları Dağ Oteli olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Antik Vadi Bungalov Kazdağları adlı tesiste Dağ Eteğinde, Nehir Kenarı, Restoran, Restoran (alakart), Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Bahçeli, Teras, Güneşlenme Terası, Wifi, Yürüyüş Parkuru gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Barbekü Olanağı olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Antik Vadi Bungalov Kazdağları

statüsünde ki tesis, toplam 14 oda ve 40 yatak olarak belirtilmiştir. Antik Vadi Bungalov Kazdağları, KazdağlarıAntik Vadi Bungalov Kazdağları, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 3000 metre mesafededir. Antik Vadi Bungalov Kazdağları tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 14:00, check-out zamanı 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 3000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 20000 metredir.

Online Rezervasyon


Antik Vadi Bungalov Kazdağları 2024 Fiyatları

Antik Vadi Bungalov Kazdağları detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (850) 532 38 96

Antik Vadi Bungalov Kazdağları Haritada Yeri


Antik Vadi Bungalov Kazdağları Yorumları