Nerede : Küçükkuyu - Mıhlı
Otel Tipi : Tatil köyü
Kapasite :
Hizmet :

Koç Tatil Köyü isimli tesis Çanakkale şehrinde ve Mıhlı mevkisinde yer almaktadır. Adresi: . Ayvacık ilçesinde bulunan Koç Tatil Köyü, Tatil Köyü statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık ilçesinde bulunan diğer 70 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Koç Tatil Köyü adlı tesiste Plaj Servisi, Denize Sıfır, Engelli Dostu, Özel Plaj, Wifi, Kum Plaj, İskele, Ücretsiz Şezlong, Plaj Kenarında gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Açık Yüzme Havuzu (Sezonluk) imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Koç Tatil Köyü

Tatil Köyü statüsünde ki tesis, toplam 50 oda ve 147 yatak olarak belirtilmiştir. Koç Tatil Köyü, KüçükkuyuKoç Tatil Köyü, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 2500 metre mesafededir. Koç Tatil Köyü tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 3000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 35000 metredir.

Koç Tatil Köyü Yorumları