Nerede : Küçükkuyu - Assos Yolu
Otel Tipi : Hotel
Kapasite :
Hizmet :

O2 Hotel Bungalow isimli tesis Ayvacık bölgesinde ve Assos Yolu mevkisinde bulunmaktadır. Adresi: Küçükkuyu Assos Yolu Üzeri, Nusratlı Köyü Sahili ayvacık/çanakkale. Ayvacık ilçesinde yer alan O2 Hotel Bungalow , Hotel statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık ilçesinde yer alan diğer 70 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Bar, Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları Glamping olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Tesiste Denize Sıfır, Restoran, Bahçeli, Teras, Güneşlenme Terası, Ortak Salon / Tv Alanı, Wifi, Banyo, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Restoran (alakart), Bar, Özel Plaj, Ücretsiz Şezlong, Teras, Kişisel Dolap, Klimalı, Dağ Manzarası, Odaya şarap ikramı, Odaya meyve sepeti ikramı, Özel Karşılama, 24 Saat Boş Bırakılır, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Personel Virüs Eğitimi, Ortak Alanlarda Düzenleme, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), Şömine, İskele gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca Barbekü Olanağı imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

O2 Hotel Bungalow

Hotel statüsünde ki tesisin kapasitesi 4 oda ve 8 yatakdır. O2 Hotel Bungalow , KüçükkuyuO2 Hotel Bungalow , günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 3000 metre mesafededir. O2 Hotel Bungalow tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 2000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 35000 metredir. Tesis bünyesinde 3 personel bulunmaktadır.

O2 Hotel Bungalow Yorumları