Nerede : Küçükkuyu - Mıhlı
Otel Tipi :
Kapasite : 11 Oda 24 Yatak
Hizmet : Yılın 365 günü hizmet vermekte

Çanakkale, Ayvacık, Küçükkuyu’da, denize 20 metre mesafede bulunan apart, Edremit Havaalanı’na 40 km, Altınoluk’a 12 km, Adatepe ve Yeşilyurt köylerine 3 km, Küçükkuyu’nun merkezine ise 1 km uzaklıkta. Ayrıca tesis önünden 5 dakikada bir Edremit, Akçay, Altınoluk ve Assos minibüsleri geçiyor.

3 ve 6 kişilik, toplamda 11 çelik bungalow evden oluşan tesisin odalarında oturma alanı, klima, televizyon, banyo, tuvalet, sürekli sıcak su, buzdolabı, mutfak dolabı ve mutfak eşyaları mevcut.

Ege Denizi’ne 20 metre mesafede 2000 metrekarelik bir alanda, zeytin ağaçları arasında yer alan tesis, özel plaj, şezlong, kablosuz internet bağlantısı, kafe, bahçe ve otopark imkanlarına sahip. Ek olarak kişi başı değil oda için ödeme talep ediliyor.

Köy kahvaltısı sunan pansiyon apartta, demlik çay ve yayık ayranı da ikram ediliyor. Dairelerde kendi yemeğinizi hazırlayabileceğiniz gibi bahçede mangal, kafe ve restoran seçenekleri de mevcut.

Ege Denizi’nde serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bölgeye has zeytinyağlıları ve deniz ürünlerini tadabilir, bol oksijenli Kazdağları’nda doğa yürüyüşleri ve doğa sporları yapabilir, Assos Antik Kentini, Behramkale, Adatepe ve Yeşilyurt köylerini ziyaret edebilirsiniz.

Zeytin Bahçesi Pansiyon Apart isimli turizm tesisi Çanakkale şehrinde ve Mıhlı mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Akgün Albayrak Cad. No: 129. Ayvacık ilçesinde bulunan Zeytin Bahçesi Pansiyon Apart, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık ilçesinde bulunan diğer 70 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Zeytin Bahçesi Pansiyon Apart adlı tesiste Wifi, Klimalı, Gardrop / Dolap, Ahşap/Parke Zemin, Banyo, Tuvalet, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Set Üstü Ocak, Uydu Kanalları, LCD TV gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Zeytin Bahçesi Pansiyon Apart

statüsünde ki tesis, toplam 11 oda ve 24 yatakdır. Zeytin Bahçesi Pansiyon Apart, KüçükkuyuZeytin Bahçesi Pansiyon Apart, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 800 metre mesafededir. Zeytin Bahçesi Pansiyon Apart tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 10:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 0 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 0 metredir. Tesis bünyesinde 5 personel görev almaktadır.

APART PANSİYONUMUZ

Pansiyonumuz
Pansiyonumuz
Otoparkımız
Otoparkımız
Pansiyonumuz
Pansiyonumuz
Pansiyonumuz
Pansiyonumuz

BAHÇEMİZ

Bahçemiz
Bahçemiz
Bahçemiz
Bahçemiz
Bahçemiz
Bahçemiz
Oyun Parkımız
Oyun Parkımız
Bahçemiz
Bahçemiz

ÇAY BAHÇEMİZ

Çay Bahçemiz
Çay Bahçemiz
Çay Bahçemiz
Çay Bahçemiz
Çay Bahçemiz
Çay Bahçemiz

ODALAR

Üç Kişilik Mutfaklı Odamız
Üç Kişilik Mutfaklı ..
Üç Kişilik Mutfaklı Odamızın Banyosu
Üç Kişilik Mutfaklı ..
Apart Oda Konaklama
Apart Oda Konaklama
Apart Oda Konaklama
Apart Oda Konaklama
Apart Oda Konaklama
Apart Oda Konaklama

Online Rezervasyon


Zeytin Bahçesi Pansiyon Apart 2024 Fiyatları

Zeytin Bahçesi Pansiyon Apart detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (850) 532 40 25

Zeytin Bahçesi Pansiyon Apart Haritada Yeri


Zeytin Bahçesi Pansiyon Apart Yorumları