Nerede : Ayvalık - Küçükköy
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Azra Konukevi tesisi Balıkesir ilinde ve Küçükköy bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Küçükköy Mahallesi Değirmen Caddesi No: 11. Ayvalık ilçesinde bulunan Azra Konukevi, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık turizm bölgesinde bulunan diğer 93 adet tesisten bir tanesidir.

Restoran, Restoran (alakart), Büfe, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, 24 Saat Boş Bırakılmış Odalar, Bahçeli, Şömine, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Azra Konukevi

statüsünde ki tesisin kapasitesi 2 oda ve 2 yatak olarak belirtilmiştir. Azra Konukevi, AyvalıkAzra Konukevi, alışveriş yapacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde bulunmaktadır. Azra Konukevi tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 11:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 0 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 0 metredir.

Azra Konukevi Yorumları