Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Bıngıdı Bungalov isimli turizm tesisi Balikesir şehrinde ve Sarımsaklı mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Küçükköy Yolu, Maşatlık, No:24. Ayvalık ilçesinde bulunan Bıngıdı Bungalov, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık ilçesinde bulunan diğer 93 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Snack Bar özelliği ön plandadır.

Tesis temaları Şehir Merkezi, Dağ Oteli, Glamping olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Tesiste Dağ Eteğinde, Ücretsiz Şezlong, Mavi Bayraklı Plaj, Halka Açık Plaj, İskele, Sığ Deniz, Oda Servisi, Bisiklet Kiralama, Araba Kiralama, Transfer Servisi (ücretsiz), Dalış, Kayak, Evcil Hayvan Kabul, Kıyıya Yakın, Özel Plaj, Denize Yakın, Kum Plaj, Mama İçin Su Isıtıcı gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Beach Bar olanakları misafirlere ücretsiz sağlanmaktadır. İlaveten Barbekü Olanağı olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Bıngıdı Bungalov

statüsünde ki tesis, toplam 7 oda ve 22 yatak olarak belirtilmiştir. Bıngıdı Bungalov, AyvalıkBıngıdı Bungalov, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 1000 metre mesafededir. Bıngıdı Bungalov tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 14:00, check-out zamanı 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 1100 metredir. Tesis bünyesinde 5 personel bulunmaktadır.

Bıngıdı Bungalov Yorumları