Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Sahil Otel isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Sarımsaklı bölgesinde yer almaktadır. Adresi: Küçükköy Mh. Sahil Yolu Sarımsaklı. Ayvalık ilçesinde bulunan Sahil Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık turizm bölgesinde bulunan diğer 93 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Restaurant, Balık Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Restoran, Restoran (alakart), Büfe, 24 Saat Açık Resepsiyon, Döviz Bürosu (Alım/Satım), Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Plaj Servisi, Mescid / İbadethane, Denize Sıfır, Asansör, Özel Plaj, Denize Yakın, Wifi, Kum Plaj, Sığ Deniz, Ücretsiz Şezlong, Plaj Kenarında, Deniz Kenarı, Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Alışveriş Merkezine Yakın, Kıyıya Yakın gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Sahil Otel

statüsünde ki tesis, toplam 48 oda ve 100 yatakdır. Sahil Otel, AyvalıkSahil Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 500 metre mesafededir. Sahil Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 14:00, check-out zamanı 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 1000 metredir. Tesis bünyesinde 5 personel bulunmaktadır.

Sahil Otel Yorumları