Nerede : Erdek - Ocaklar
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Ocaklar Torunlar Pansiyon isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Ocaklar mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Ocaklar Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Mera Yolu No:15. Erdek ilçesinde bulunan Ocaklar Torunlar Pansiyon, statüsünde hizmet vermektedir. Erdek turizm bölgesinde bulunan diğer 59 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Ocaklar Torunlar Pansiyon adlı tesiste Denize Yakın, Bisiklet Kiralama, Teras, Markete Yakın, Wifi, Kişisel Dolap gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Çamaşır Yıkama, Emanet Kasası olanakları misafirlere ücretsiz sağlanmaktadır.

Ocaklar Torunlar Pansiyon

statüsünde ki tesis, toplam 5 oda ve 13 yatak olarak belirtilmiştir. Ocaklar Torunlar Pansiyon, ErdekOcaklar Torunlar Pansiyon, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 50 metre mesafededir. Ocaklar Torunlar Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 10:00, check-out zamanı 23:59 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 60 metredir. Tesis bünyesinde 3 personel hizmet etmektedir.

Ocaklar Torunlar Pansiyon Yorumları