Nerede : Erdek - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Akyel Apart isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Sahil Mahallesi Piri Reis Caddesi 42 Nolu Sokak No:6. Erdek ilçesinde yer alan Akyel Apart, statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde yer alan diğer 79 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi, Dağ Oteli olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Tesiste Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Alışveriş Merkezine Yakın, Deniz Kenarı, Plaj Kenarında, Ücretsiz Şezlong, Denize Yakın, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, İskele, Sığ Deniz, Çocuk Oyun Alanı, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Ortak Alanlarda Düzenleme, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, 24 Saat Boş Bırakılmış Odalar, Girişte Ateşölçer, Depo ve gıda güvenliği sertifikası, Bisiklet Kiralama, Araba Kiralama, Bahçeli, Dalış, Yürüyüş Parkuru, Wifi, Ses Yalıtımlı Odalar, Kalorifer gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Barbekü Olanağı imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Akyel Apart

statüsünde ki tesis, toplam 6 oda ve 6 yatakdır. Akyel Apart, ErdekAkyel Apart, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 200 metre mesafededir. Akyel Apart tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 200 metredir.

Akyel Apart Yorumları