Nerede : Erdek - Çuğra
Otel Tipi :
Kapasite : 28 oda 90 yatak
Hizmet : 1 haziran - 1 ekim

Kafkas Motel tesisi Balıkesir bölgesinde ve Çuğra bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Çuğra Mevkii Sahil Mah. Piri Reis Cad.. Erdek ilçesinde yer alan Kafkas Motel, statüsünde hizmet vermektedir. Erdek turizm bölgesinde yer alan diğer 79 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları KaraVan Otopak, Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Klimalı, Gardrop / Dolap, Banyo, Tuvalet, TV, Bahçe Manzarası, Restoran, Büfe, Bar, Oda Servisi, 24 Saat Açık Resepsiyon, Döviz Bürosu (Alım/Satım), Günlük Gazeteler, Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Oyun Odası, Kişisel Dolap, Özel Plaj, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca Tenis Kortu imkanları konuklara bedelsiz sunulmaktadır. Bunların yanısıra Minibar, Emanet Kasası, Akşam Eğlencesi, Günlük Hizmetli Servisi imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Kafkas Motel

statüsünde ki tesisin kapasitesi 33 oda ve 102 yatakdır. Kafkas Motel, ErdekKafkas Motel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 2 metre mesafededir. Kafkas Motel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:30, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 2 metredir.

Kafkas Motel Yorumları