Nerede : Erdek - Çuğra
Otel Tipi : Otel
Kapasite :
Hizmet :

Belgin Otel isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Çuğra bölgesinde yer almaktadır. Adresi: Sahil Mahallesi Çuğra Mevkii. Erdek ilçesinde bulunan Belgin Otel, Otel statüsünde hizmet vermektedir. Erdek turizm bölgesinde bulunan diğer 79 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Bar özelliği ön plandadır.

Tesis temaları KaraVan Otopak olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı, Karta Taksit olarak tanımlanmıştır.

Belgin Otel adlı tesiste Mavi Bayraklı Plaj, Özel Plaj, Denize Sıfır, Bar, Snack Bar, Oda Servisi, Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, 24 Saat Açık Resepsiyon, Markete Yakın, Wifi, Kalorifer, Kişisel Dolap gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Emanet Kasası olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Belgin Otel

Otel statüsünde ki tesis, toplam 30 oda ve yatak olarak belirtilmiştir. Belgin Otel, ErdekBelgin Otel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 250 metre mesafededir. Belgin Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 14:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 1500 metredir. Tesis bünyesinde 14 personel görev almaktadır.

Belgin Otel Yorumları