Nerede : Erdek - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Arda Hülya Motel isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Halit Paşa Mah.ali Haydar Sarı Sahil Bandı No:42. Erdek ilçesinde bulunan Arda Hülya Motel, statüsünde hizmet vermektedir. Erdek turizm bölgesinde bulunan diğer 79 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Snack Bar, Bar, Restaurant, Balık Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı, Karta Taksit olarak tanımlanmıştır.

Arda Hülya Motel adlı tesiste Dalış, Restoran, Restoran (alakart), Büfe, Bar, Snack Bar, Bisiklet Kiralama, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Bilet Hizmeti, Tur Masası, Döviz Bürosu (Alım/Satım), Günlük Gazeteler, Bahçeli, Güneşlenme Terası, Ortak Salon / Tv Alanı, Oyun Odası, Plaj Servisi, Çocuk Oyun Alanı, Denize Sıfır, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Dostu, Denize Yakın, Wifi, Mama İçin Su Isıtıcı, Kum Plaj, Sığ Deniz, Ücretsiz Şezlong, Plaj Kenarında, Deniz Kenarı, Merkezi konum, Yürüyüş Parkuru, Plaja Yürüme Mesafesi, Alışveriş Merkezine Yakın, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Personel Virüs Eğitimi, Ortak Alanlarda Düzenleme, Girişte Ateşölçer, Depo ve gıda güvenliği sertifikası, Bağışıklık sistemini destekleyen gıdalar, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Masa Tenisi, Bagaj Muhafazası, Emanet Kasası, Akşam Eğlencesi, Günlük Hizmetli Servisi olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Arda Hülya Motel

statüsünde ki tesisin kapasitesi 40 oda ve 80 yatak olarak belirtilmiştir. Arda Hülya Motel, ErdekArda Hülya Motel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 2500 metre mesafededir. Arda Hülya Motel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:30, check-out zamanı 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 3000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 185000 metredir. Tesis bünyesinde 15 personel çalışmaktadır.

Arda Hülya Motel

Online Rezervasyon


Arda Hülya Motel 2024 Fiyatları

Arda Hülya Motel detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (266) 225 53 34

Arda Hülya Motel Haritada Yeri


Arda Hülya Motel Yorumları