Nerede : Erdek - Çuğra
Otel Tipi : Otel
Kapasite : 45 Oda 120 Yatak
Hizmet : 15 mayıs-30 ekim

Erdek Tuana Otel isimli tesis Balıkesir bölgesinde ve Çuğra mevkisinde bulunmaktadır. Adresi: Sahil Mahallesi Ali Haydar Sarı Bandı No:16. Erdek ilçesinde yer alan Erdek Tuana Otel, Otel statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde yer alan diğer 79 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Sahilde, Restoran, Restoran (alakart), Bar, Oda Servisi, 24 Saat Açık Resepsiyon, Günlük Gazeteler, Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Evcil Hayvan Kabul, Asansör, Özel Plaj, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Vale Park Hizmeti olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Erdek Tuana Otel

Otel statüsünde ki tesisin kapasitesi 45 oda ve 120 yatak olarak belirtilmiştir. Erdek Tuana Otel, ErdekErdek Tuana Otel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 450 metre mesafededir. Erdek Tuana Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir.

Erdek Tuana Otel Yorumları