Nerede : Akçay - Merkez
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite :
Hizmet :

Akçay Üsküplü Pansiyon tesisi Balıkesir ilinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Sarıkız Mahallesi 329. Sokak No:9. Edremit ilçesinde bulunan Akçay Üsküplü Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Edremit turizm bölgesinde bulunan diğer 64 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Akçay Üsküplü Pansiyon adlı tesiste Denize Sıfır, Bahçeli, Markete Yakın, Gardrop / Dolap, Banyo, Tuvalet, Set Üstü Ocak, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Balkon, Deniz Manzaralı, LCD TV, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Akçay Üsküplü Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam 9 oda ve 34 yatak olarak belirtilmiştir. Akçay Üsküplü Pansiyon, AkçayAkçay Üsküplü Pansiyon, alışveriş yapacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde bulunmaktadır. Akçay Üsküplü Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 2000 metredir. Tesis bünyesinde 1 personel çalışmaktadır.

Akçay Üsküplü Pansiyon Yorumları