Nerede : Akçay - Altınkum
Otel Tipi : Otel
Kapasite : 9 Oda 22 yatak
Hizmet : 365 Gün

Edremit, Akçay, Zeytinli’de, denize sıfır bir konumda yer alan Çimen Butik Otel, Akçay’ın meydanına 10 dakikalık yürüme mesafesinde.

22 yatak kapasiteli, toplamda 9 adet olan odalarda balkon, banyo, tuvalet, radyolu ve masajlı duş sistemi, klima, sürekli sıcak su, saç kurutma makinesi, televizyon, uydu sistemi, şifreli çelik kasa, telefon ve duş malzemeleri mevcut.

Ege Denizi’ne sıfır konumda yer alan Çimen Butik Otel, aynı zamanda özel plaja, terasa, bahçeye, restorana, şezlong ve şemsiye hizmetine sahip. Ayrıca tüm yıl hizmet veren tesiste ek yatak açılmadan 0 - 6 yaş arası çocuklarda konaklama ücretsizken ek yatak açıldığı takdirde % 50 indirimli. Ek olarak 15 Haziran ve 15 Eylül tarihleri arasında tek kişi konaklama kabul edilmiyor.

Oda kahvaltı ve yarım pansiyon seçenekleri sunan Çimen Butik Otel’de, 48 çeşitten oluşan serpme sabah kahvaltıları ve fiks menü akşam yemekleri mevcut. İsteğe bağlı yemek ve aperitif çeşitleri de servis ediliyor.

Akçay plajlarında serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bol oksijenli Kaz Dağları’nda doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Hasanboğuldu ve Sutüven şelalelerini görebilir, Tahtakuşlar Etnografya Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Güre Kaplıcaları’nda rahatlayabilir, başta zeytinyağlılar olmak üzere birçok yöreye has lezzeti Akçay’da tadabilirsiniz.

Çimen Butik Otel isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Altınkum mevkisinde yer almaktadır. Adresi: İkizçay Mah. Etiler Cad. No:50. Edremit ilçesinde bulunan Çimen Butik Otel, Otel statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde bulunan diğer 64 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Çimen Butik Otel adlı tesiste Restoran, Restoran (alakart), Bar, Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Kalorifer, Özel Plaj, Havaalanı Servisi (ücretli), Engelli Dostu, Klimalı, Gardrop / Dolap, Sivrisinek Teli, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Terlik, Tuvalet, Uydu Kanalları, TV, Balkon, Deniz Manzaralı, LCD TV, Wifi, Denize Sıfır gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Emanet Kasası imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Çimen Butik Otel

Otel statüsünde ki tesis, toplam 9 oda ve 22 yatakdır. Çimen Butik Otel, AkçayÇimen Butik Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 250 metre mesafededir. Çimen Butik Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 0 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 0 metredir.

Çimen Butik Otel Yorumları