Nerede : Akçay - Merkez
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite : 7 Oda 25 Yatak
Hizmet : 365 gün

Akçay merkezde, denize 100 metre mesafede bulunan Melek Pansiyon, Ayvalık’a 33 km, Edremit’e 9 km, Altınoluk’a ise 10 km uzaklıkta.

25 yatak kapasiteli toplamda 7 adet olan odalarda klima, banyo, tuvalet, kablosuz internet bağlantısı, sürekli sıcak su, mini buzdolabı, mutfak ve mutfak eşyaları mevcut.

Akçay kumsalına 100 metre mesafede yer alan Melek Pansiyon, konuklarına kısa bir yürüme mesafesi ile denizin, kumun ve güneşin tadını çıkarabilme imkanı sunuyor. Bünyesinde kafeterya da bulunan Melek Pansiyon, 7 gün ve üzeri konaklamalarda % 10 indirim avantajına sahip.

Her daireye özel mutfak ve mutfak gereçleri mevcut olan Melek Pansiyon’da, dilediğiniz yemeği ev konforunda yapabilirsiniz.

Akçay plajlarında serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bol oksijenli Kaz Dağları’nda doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Hasanboğuldu ve Sutüven şelalelerini görebilir, Tahtakuşlar Etnografya Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Güre Kaplıcaları’nda rahatlayabilir, başta zeytinyağlılar olmak üzere birçok yöreye has lezzeti Akçay’da tadabilirsiniz.

Melek Pansiyon tesisi Balıkesir bölgesinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Akçay Mah. Oruçreis Caddesi 331. Sokak No: 12. Edremit ilçesinde yer alan Melek Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Edremit turizm bölgesinde yer alan diğer 64 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Melek Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam 7 oda ve 25 yatak olarak belirtilmiştir. Melek Pansiyon, AkçayMelek Pansiyon, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde yer almaktadır. Melek Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir.

Melek Pansiyon Yorumları