Nerede : Ören - Öğretmen Evleri
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite : 6 Apart 3 Oda
Hizmet : 365 gün

Aker Apart Pansiyon isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Öğretmen Evleri mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Ögretmenler Mah. Nurettin Sandıkçıoğlu Cad. No:28. Burhaniye ilçesinde bulunan Aker Apart Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde bulunan diğer 77 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Aker Apart Pansiyon adlı tesiste Teras, Denize Sıfır, Markete Yakın, Mavi Bayraklı Plaj, Wifi, Gardrop / Dolap, Banyo, Tuvalet, Yemek Masası, Set Üstü Ocak, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Balkon, Teras, Deniz Manzaralı, LCD TV gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Aker Apart Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam 9 oda ve 30 yatakdır. Aker Apart Pansiyon, ÖrenAker Apart Pansiyon, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 4000 metre mesafededir. Aker Apart Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 12:00, check-out zamanı 10:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 4000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 9000 metredir. Tesis bünyesinde 2 personel hizmet etmektedir.

Aker Apart Pansiyon Yorumları