Nerede : Ören - Öğretmenler
Otel Tipi : Apart Otel
Kapasite : 5 Oda 20 Yatak
Hizmet : 01 Haziran - 15 Eylül

Burhaniye’de, Öğretmenler Mahallesi Meydanı’nda bulunan Rehyan Apart Otel, denize 50 metre, alış veriş noktalarına 20 metre, eğlence merkezlerine ise 250 metre mesafede yer alıyor. Toplu taşıma araçlarının 10 dakikalık aralıklarla geçtiği bir alanda bulunan tesis, Burhaniye otogarına 4 km, Burhaniye Havaalanı’na ise 10 km uzaklıkta.

20 yatak kapasiteli, toplamda 5 adet olan apart dairelerde, balkon, klima, banyo, tuvalet, 24 saat sıcak su, televizyon, uydu sistemi, kablosuz internet bağlantısı, buzdolabı, fırın, ocak, mutfak ve mutfak eşyaları mevcut.

Plaja yürüme mesafesinde yer alan tesisin çevresinde, fasıl, beach bar, canlı müzik gibi farklı eğlence seçenekleri bulunuyor.

Her dairede mevcut olan eşyalı mutfaklarda dilediğiniz yemeği hazırlayabileceğiniz gibi tesisin kendi işletmesi olan Ojon Cafe & Restaurant’tan anlaşmalı fiyatlarla yararlanabilirsiniz.

Plajı ve denizi kadar etkileyici bir tarihe ve lezzetlere de sahip olan Ören’de, Adramytteion Antik Kenti kalıntılarını görebilir, başta zeytinyağlılar olmak üzere Ege’ye has lezzetleri tadabilir ve Burhaniye’nin eğlence merkezlerinde keyifli anlar geçirebilirsiniz.

Reyhan Apart Otel tesisi Balıkesir ilinde ve Öğretmenler bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Öğretmenler Mahallesi, Muammer Aksoy Caddesi. Burhaniye ilçesinde bulunan Reyhan Apart Otel, Apart Otel statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye turizm bölgesinde bulunan diğer 77 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Reyhan Apart Otel

Apart Otel statüsünde ki tesisin kapasitesi 5 oda ve 20 yatak olarak belirtilmiştir. Reyhan Apart Otel, ÖrenReyhan Apart Otel, alışveriş yapacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde bulunmaktadır. Reyhan Apart Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir.

Reyhan Apart Otel Yorumları