Nerede : Burhaniye - Ören
Otel Tipi : Apart
Kapasite :
Hizmet :

Jako Apart isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Ören bölgesinde yer almaktadır. Adresi: Ören Mahallesi 2069. Sokak. Burhaniye ilçesinde bulunan Jako Apart, Apart statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye turizm bölgesinde bulunan diğer 77 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları KaraVan Otopak olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Jako Apart adlı tesiste Bahçeli, Teras, Denize Yakın, Mavi Bayraklı Plaj, Wifi, Klimalı, Gardrop / Dolap, Bağlantılı Oda(lar) Mevcuttur, Banyo, Duş, Tuvalet, Yemek Masası, Buzdolabı, Bahçe Manzarası, LCD TV gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Jako Apart

Apart statüsünde ki tesis, toplam 7 oda ve 14 yatak olarak belirtilmiştir. Jako Apart, BurhaniyeJako Apart, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 50 metre mesafededir. Jako Apart tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 14:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 3000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına uzaklığı 6000 metredir. Tesis bünyesinde 2 personel görev almaktadır.

Jako Apart Yorumları