Nerede : Burhaniye - Ören
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Ören Aile Pansiyonu tesisi Balıkesir bölgesinde ve Ören mevkisinde bulunmaktadır. Adresi: Öğretmenler Mahallesi 1081 Sokak No.5. Burhaniye ilçesinde yer alan Ören Aile Pansiyonu, statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde yer alan diğer 77 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesiste Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Alışveriş Merkezine Yakın, Kıyıya Yakın, Denize Yakın, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Periyodik açık alan dezenfektesi, Bahçeli, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli) gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Ören Aile Pansiyonu

statüsünde ki tesisin kapasitesi 2 oda ve 4 yatak olarak belirtilmiştir. Ören Aile Pansiyonu, BurhaniyeÖren Aile Pansiyonu, alışveriş yapacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde bulunmaktadır. Ören Aile Pansiyonu tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 12:00, check-out zamanı 13:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 0 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 0 metredir.

Ören Aile Pansiyonu Yorumları