Nerede : Ören - Öğretmenler Mahallesi
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Köprü Pansiyon Ören isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Öğretmenler Mahallesi bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Öğretmenler Mah.muammer Aksoy Cad. No:115. Burhaniye ilçesinde bulunan Köprü Pansiyon Ören, statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye turizm bölgesinde bulunan diğer 77 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Gardrop / Dolap, Sivrisinek Teli, Ahşap/Parke Zemin, Banyo, Duş, Terlik, Tuvalet, Restoran, Büfe, Bar, Oda Servisi, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), Bahçeli, Teras, Markete Yakın, Kişisel Dolap, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Dostu, Ses Yalıtımlı Odalar, LCD TV, SPA, Denize Yakın, Mavi Bayraklı Plaj, Wifi, Bebek Sandalyesi, Mama İçin Su Isıtıcı, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, İskele, Sığ Deniz, Yürüyüş Parkuru, Plaja Yürüme Mesafesi, Alışveriş Merkezine Yakın gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca Havlular, Günlük Hizmetli Servisi imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Köprü Pansiyon Ören

statüsünde ki tesis, toplam 17 oda ve 32 yatakdır. Köprü Pansiyon Ören, ÖrenKöprü Pansiyon Ören, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 2000 metre mesafededir. Köprü Pansiyon Ören tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 2000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 5000 metredir. Tesis bünyesinde 5 personel görev almaktadır.

Köprü Pansiyon Ören Yorumları