Nerede : Ören - Merkez
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite : 16 Oda 50 Yatak
Hizmet : 365 gün

Çiçek Aile Pansiyonu isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Ören Mahallesi Avni Meço Caddesi No:9. Burhaniye ilçesinde bulunan Çiçek Aile Pansiyonu, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye turizm bölgesinde bulunan diğer 77 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları KaraVan Otopak olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Çiçek Aile Pansiyonu adlı tesiste Bahçeli, Teras, Ortak Mutfak, Ortak Salon / Tv Alanı, Kalorifer, Mavi Bayraklı Plaj, Denize Yakın, Havaalanı Servisi (ücretsiz), Güneşlenme Terası, 24 Saat Açık Resepsiyon, Evcil Hayvan Kabul, Markete Yakın, Kuaför / Güzellik Salonu, Hediyelik Eşya Dükkanı, Kişisel Dolap, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Çamaşır Yıkama olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Çiçek Aile Pansiyonu

Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam 16 oda ve 50 yatak olarak belirtilmiştir. Çiçek Aile Pansiyonu, ÖrenÇiçek Aile Pansiyonu, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 3000 metre mesafededir. Çiçek Aile Pansiyonu tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 3000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 8000 metredir. Tesis bünyesinde 2 personel hizmet etmektedir.

Çiçek Aile Pansiyonu Yorumları