Nerede : Altınoluk - Avcılar Altı
Otel Tipi :
Kapasite : 9 Oda 30 Yatak
Hizmet : 365 gün

Antandros Bungalow Otel tesisi Balıkesir bölgesinde ve Avcılar Altı bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Avcılar Mah. İskele Sk. No:2. Edremit ilçesinde yer alan Antandros Bungalow Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Edremit turizm bölgesinde yer alan diğer 71 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Bar, Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Klimalı, Gardrop / Dolap, Sivrisinek Teli, Oturma Alanı, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Tuvalet, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Restoran, Büfe, Bar, Tur Masası, Bahçeli, Plaj Servisi, Denize Sıfır, Engelli Dostu, Kalorifer, Özel Plaj, LCD TV, Denize Yakın, Wifi, Kum Plaj, İskele, Plaj Havlusu, Balayı Odası, Odaya şarap ikramı, Odaya meyve sepeti ikramı, Oda süslemesi, Özel Karşılama, Plaj Kenarında, Deniz Kenarı, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Personel Virüs Eğitimi, Ortak Alanlarda Düzenleme, Girişte Ateşölçer, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Havlular olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Antandros Bungalow Otel

statüsünde ki tesis, toplam 9 oda ve 24 yatak olarak belirtilmiştir. Antandros Bungalow Otel, AltınolukAntandros Bungalow Otel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 4000 metre mesafededir. Antandros Bungalow Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 2500 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 20000 metredir.

Antandros Bungalow Otel
Antandros Bungalow Otel
Antandros Bungalow Otel

Online Rezervasyon


Antandros Bungalow Otel 2024 Fiyatları

Antandros Bungalow Otel detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (266) 225 52 24

Antandros Bungalow Otel Haritada Yeri


Antandros Bungalow Otel Yorumları