Nerede : Altınoluk - Doyran
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite :
Hizmet :

Kız Kulesi Pansiyon isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Doyran mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Doyran Mevkii Yol Çatı. Edremit ilçesinde bulunan Kız Kulesi Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde bulunan diğer 71 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Kız Kulesi Pansiyon adlı tesiste Özel Plaj, Denize Sıfır, İskele, Büfe, Bahçeli, Wifi, Gardrop / Dolap, Banyo, Duş, Tuvalet, Uydu Kanalları, TV, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Havlular olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Kız Kulesi Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesisin kapasitesi 10 oda ve 30 yatakdır. Kız Kulesi Pansiyon, AltınolukKız Kulesi Pansiyon, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 2000 metre mesafededir. Kız Kulesi Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 3000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 35000 metredir. Tesis bünyesinde 2 kişi çalışmaktadır.

Kız Kulesi Pansiyon Yorumları