Nerede : Altınoluk - Merkez
Otel Tipi : Motel
Kapasite :
Hizmet :

Motel Pino isimli tesis Balıkesir bölgesinde ve Merkez mevkisinde bulunmaktadır. Adresi: Tekçam Caddesi 13. Sokak 1. Aralık No:10. Edremit ilçesinde yer alan Motel Pino, Motel statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde yer alan diğer 71 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları KaraVan Otopak olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Çamaşırlık, Klimalı, Gardrop / Dolap, Bağlantılı Oda(lar) Mevcuttur, Sivrisinek Teli, Ahşap/Parke Zemin, Duş, Terlik, Tuvalet, -- off, Uydu Kanalları, Yemek Masası, Buzdolabı, Balkon, Deniz Manzaralı, Kişisel Dolap gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca Havlular imkanları ziyaretçilere bedelsiz sunulmaktadır.

Motel Pino

Motel statüsünde ki tesisin kapasitesi 12 oda ve 35 yatakdır. Motel Pino, AltınolukMotel Pino, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 300 metre mesafededir. Motel Pino tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 12:00, check-out saati olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 500 metredir. Tesis bünyesinde 1 personel bulunmaktadır.

Motel Pino Yorumları